Årets team 2019

Vad är det som gör oss unika?

NOVO betyder förnyelse och vi har sedan starten 2013 valt att alltid rikta vårat fokus framåt, både när det kommer till vårt hantverk men även till hur vi driver företaget och utvecklar vår salongskultur. Vi strävar hela tiden efter att betraktas som Stockholms bästa frisörer och ge kunden en upplevelse utöver det vanliga.

Efter 8 framgångsrika år på Riddargatan var det verkligen dags för en expansion. Under hösten 2021 lämnade vi Östermalm och flyttade till större lokaler på Rörstrandsgatan i Vasastan.

I våra rymliga lokaler på 300m2 har vi skapat vår drömsalong. Med mjuka färger, specialtillverkad inredning och hållbara materialval vill vi våga säga att vi har satt en ny ribba inom frisörbranchen på hur en salong KAN vara. Att besöka oss och njuta av det vackra ljusinsläppet från våra stora fönster känns mer som att besöka en lyxig svit där du lämnar stadens brus och stress utanför. I vår schamponering kan du slappna av i våra massagestolar, få en exklusiv hårkur och känna hur axlarna åker ner medan vi utför en rogivande hårbottenmassage.

Vi har många meriter som vi har anledning att vara stolta över. Bland annat titlar från den internationella tävlingsscenen, samt framgångar här i Sverige ibland annat Årets Frisör och SM. Vi är också Skandinaviens första Flagship salong för Schwarzkopf professional, ett märke som många av oss också är tekniker för och utbildar andra frisörer.

Med vår nya salong har vi vågat utmana normen för vad en frisörsalong är. Vi har inte lämnat något åt slumpen och är väldigt stolta över var vi har åstadkommit.

Vi hoppas att du ska trivas precis lika bra på salongen som vi gör.